Galeriju iz ovoga projekta možete pogledati u rubrici ABOLICIJA.

Želite li saznati više o izrabljivanju životinja, svakako posjetite web stranicu udruge Prijatelji životinja koja sadrži veliku bazu slika razne tematike poput vegetarijanstva / veganstva, lova i ribolova, vivisekcije, krzna, cirkusa, i tako dalje. Galeriji Udruge možete pristupiti OVDJE.

UPOZORENJE: iako je većina slika uznemirujuće naravi, one imaju i vrlo bitnu edukacijsku ulogu, a to je da prikazuju realnosti iz svakidašnjeg svijeta životinja. Također, slike slike (koje nisu zaštićene copyrightom) možete skidati i distribuirati u svrhu aktivističkog djelovanja.

Ovim se putem želimo zahvaliti svim organizacijama, udrugama i pojedincima koji su nam pomogli u prikupljanju slika za galeriju.

Slike u galerijama ovoga projekta uglavnom su preuzete sa stranica udruge PETA i The Animals Voice. Ako primjetite sliku koja ne pripada tim stranicama, a ipak se nalazi u ovome projektu, slobodno nas kontaktirajte na ovaj e-mail.

Images in this project's gallery are mostly taken from web pages that belong to PETA and The Animals Voice. If you notice an image that does not belong to the mentioned web pages, feel free to contact us on this e-mail.

Objašnjenje slika korištenih u projektu.
Film o pravima zivotinja i ostale video galerije
Što i vi možete učiniti kako biste pomogli životinjama.
Trebaju li i životinje imati svoja prava?